Získajte bezplatnú ponuku

Do 5 minút vo vašom maili

Pre montážne firmy

Pre montážne firmy2024-04-11T00:50:25+02:00

Spolupracujte s najlepšími

Podlahové systémy REHAU vám pomáhajú realizovať vaše stavebné projekty už 60 rokov. Systém pokladu dosiek a aplikácie tepelných rúrok, ktorý používame, je najmodernejším v Európe. Radiátory a klimatizácie, ktoré po desaťročia intrudovali do interiérového a exteriérového dizajnu, sú na ústupe. Nahrádzajú ich podlahové systémy s minimalistickými a ekologickými riešeniami. Váhate nad výberom systému podlahového kúrenia? Spoločnosť REHAU je už po desaťročia spoľahlivou voľbou. Energeticky šetrné a ekologické riešenie stavia na pevných základoch kvality a precízneho spracovania. Váš klient ocení profesionálnu montáž a trvácne materiály, vďaka ktorým nebude musieť míňať extra peniaze na opravu.

Poskladajte systém podlahového kúrenia rýchlejšie. S pomocou systému suchého zipsu RAUTHERM SPEED je to možné. Na beznástrojovú pokládku postačí jediný človek. Vďaka unikátnemu systému suchého zipsu vám pokládka potrvá až o 30 % kratšie. Vďaka až o 6 % vyššej priľnavej ploche je spojenie pevné ako nikdy predtým. Na pokládku väčších priestorov použite valec rohože na suchý zips. V prípade menších priestorov vám postačia platne.

Iným riešením je doska RAUTHERM SPEED s výstupkami. Lepšie klzné vlastnosti a vylepšená vrstvovaná štruktúra zjednodušia zaistenie. Pre tento systém je charakteristická vysoká odolnosť voči tlaku a kyslíkovej tesnosti. Bezpečná pochôdznosť je zabezpečená tým, že sa výhrevné rúrky úplne stratia v systémovej doske. Na spojenie dosiek nebudete potrebovať náročné zlepovanie spojov. Systémová doska Tacker je ekonomicky efektívna predovšetkým na rozsiahlejších plochách. Kročajová izolácia, tepelná izolácia a rúry RAUTHERM SPEED sú spojené doskami Tacker do jediného kompaktného celku. Vysoko kvalitné dosky Tacker sa postarajú o to, aby rúry k nim upevnené odolali zvislému tlaku až 8 kg

REHAU má pripravené hotové riešenia

Je skvelý pocit, keď sa môžete pri realizácii na 100 % spoľahnúť na svojho partnera. Našou snahou je, aby ste vždy našli spoľahlivé a kvalitné riešenia. Nech sa už pustíte do akejkoľvek práce, REHAU vám „kryje chrbát“.

Naši partneri z oblasti stavebníctva využívajú naše podlahové riešenia aj pri vyhrievaní:

  • priemyselných budov
  • developerských projektov
  • rodinných domov a bytov
  • garáží, chát a iných objektov
  • vonkajších trávnikov a športových hál
  • chodníkov a prístupových ciest